miercuri, 22 octombrie 2014

Puie Monta!

Vin alegerile. Si tocmai de asta, cum v-am "amenintat" intr-o postare anterioara, voi scrie despre principalul mancator de cacat al Romaniei. Daca esti un sugaci PSD-ist, ai primit 20 de lei de la Ponta pt a-l aplauda, ai primit in viata asta bunuri materiale de la Nastase sau Iliescu, te rog (insistent) sa parasesti pagina.

Victor Ponta. Cand rostesc numele asta, primele lucruri care ar trebui sa imi vina in minte sunt politician, prim ministru, candidat la presedintie, cam orice din campul lexical al cuvintelor acelea. Surprinzator (sau nu) primele lucruri care imi vin in minte cand aud acel nume sunt: plagiator, mincinos, mult prea plin de el. In consecinta, iata 5 motive pentru care Ponta merita scuipat in gura, si nu votat.


1. Mananca foarte mult cacat

Daca s-ar propune adoptarea unei legi impotriva minciunii, iar individul asta ar fi presedinte, ar refuza-o pe motiv ca nu exista coruptie in Romania. Omul mananca cacat cu zambetul pe buze, nu as avea incredere in el nici daca mi-ar zice ca pe 2 noiembrie sunt alegerile prezidentiale. Sunt absolut sigur ca m-ar minti si daca l-as intreba cat e ceasul. Va amintiti cine declara in urma cu ceva timp ca nu va lucra sub Traian Basescu cat va trai? Sau, ca sa reluam o problema mai veche, plagiatul lucrarii de doctorat. Victor-Viorel Ponta s-a PISAT pe tot ce inseamna om cinstit, ducand nesimtirea si tupeul la un cu totul alt nivel. Cand exista dovezi clare ca ai plagiat o lucrare importanta a CV-ului tau iar tu ai o atitudine de "miserupist", nu poti avea credibilitate. Este oare legal sa mananci atat cacat, si in mod public?  Omul asta nu are principii, calca pe cadavre, nu ar putea respecta ceea ce zice nici daca ar avea pistolul la tampla.  Eu nu vreau un asemenea presedinte care sa ne vanda gogosi.




2. Pierdem credibilitate in Uniunea Europeana, lucru subliniat si in "The Guardian"

Raportul Uniunii Europene din luna iulie a adus Romania in centrul atentiei. Mai exact, in mare, articolul de pe "The Guardian" demoleaza metodele adoptate de-a lungul timpului de individul Ponta subliniand ca acestea violeaza constitutia din Romania, dar si normele U.E. Acestia au atras atentia si asupra viitorului Romaniei ca tara.  In principal, sa bagam la cap ca acordul FMI a fost suspendat din vara si deficitul bugetului de pensii pe 2014 a ajuns la 4 miliarde de euro. Nu vreau un presedinte cu o credibilitate de rahat in Europa care sa ne duca SI MAI RAU in sapa de lemn.

Gasiti articolul de pe "The Guardian" aici: LINK!


3. Nici cainii nu il suporta!



In mod normal, cainii latra hotii si/sau persoanele care pun in pericol siguranta stapanului. In acest caz, putem vorbi de amandoua. Cred ca acel caine stie ce latra acolo. Cainele sigur nu m-ar minti daca l-as intreba cat e ceasul...


4. De ce sa aducem comunismul din nou la putere?

In decembrie 89' am ajuns la revolutie propriu zisa. "Taticul" PSD-istilor si comunistilor, Nicolae Ceausescu a cazut, dar a fost tot degeaba. A venit la putere Iliescu care a dus mai departe intr-un mod neoficial comunismul in Romania. Atunci ne-am facut-o cu mana noastra, de ce sa o facem din nou acum? In decembrie 89 ne-am luptat pentru libertate, pentru a inaltura PSD-ul si comunistii, nu vreau un presedinte care sa aduca inapoi spiritul comunist in Romania. Iar pentru voi care ziceti ca "Ponta nu e comunist, generalizezi pentru ca e din PSD", sunteti niste cretini. Ca sa il citez pe Cristian Tudor Popescu, acest individ, Ponta, a luat ce e mai rau de la Nastase si Iliescu: tupeul si inselaciunea. Asemenea "campanie electorala" cum si-a facut acest narcisist obsedat de atentie pe National Arena, nu a mai existat de pe vremea de apogeu a comunismului. Un stadion umplut de toti muritorii de foame, veniti din toate colturile tarii cu un scop bine definit: sa aplaude acest mancator de rahat si sa isi ia niste bani. Subliniez, din toate colturile tarii. Treceau autocarele pe langa National Arena precum minerii in '90. Nu vreau sa imi bat joc de toti cei ucisi la revolutie, nu vreau un presedinte cu un asemenea caracter infect.


5. Caracterul infect

Cand vezi un grup condus de un lider tinzi sa judeci grupul dupa calitatile, defectele si comportamentul liderului. Pornind de la premisa asta, nu vreau noi stereotipuri legate de romani, nu de asta avem nevoie. Ar fi acelasi lucru ca in Rusia, care este catalogata drept comunista, fiind sub regimul Putin. Eu, ca roman, nu doresc sa fiu catalogat nici drept comunist, nici mincinos, nici incompetent nici orice alt epitet de genul acesta care poate fi atribuit sobolanului Ponta. Este aceeasi problema ca la punctul 2, cea cu credibilitatea in Europa. Nu vreau un presedinte care ma poate face sa imi pierd credibilitatea in Europa.





In concluzie, mergeti la vot, exprimati-va opinia. Nu mergeti pe premisa ca stati acasa, ca oricum nu rezolvati nimic, fiti parte din solutie. Demonstrati acestui plagiator ca nu suntem orbi, si vedem prin minciuna si propaganda lui. Nu lasa pe altii sa voteze pentru tine!

Sanatate, ca noroc au toti prostii!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu