marți, 1 iulie 2014

Odata cu inceperea Bacalaureatului politia imparte amenzi cu nemiluita tuturor elevilor multumiti de ce au scris - Paprikka news #3

Bacalaureatul nu a venit doar cu bucurii pentru toti elevii ce au invatat temeinic subiectele de anul acesta. Ofuscat ca a fost dat afara din examen pe motiv de copiat, un politist din Caracal a amendat-o pe o eleva cu suma de 100 de RON. Motivul pare a fi ca fata se bucura prea tare in fata lui,facandu-i astfel in ciuda politistului. Acesta nu a mai rezistat si a clacat. Intrebat daca nu a luat totusi o masura prea radicala,a mentionat: "Nu mi se pare corect ca altcineva sa se bucure in fata ta. De 10 ani incerc sa iau bacalaureatul si nu imi iese,de fiecare data mi-a picat ce nu am invatat. Sa fim seriosi,cine se astepta sa pice Eminescu? Il invatasem pentru sesiunea din 2007 si atunci nu a picat. Sper ca data viitoare sa pice curentul,sa nu mai fim detectati asa usor de nenorocitele alea de camere"

Un caz similar a fost inregistrat si in judetul Satu Mare,unde un alt politist a amendat un tanar care,dupa ce a iesit din sala de examen, a batut palma cu colegul sau de banca din liceu.

"Asta e chiar magarie pe fata,voi nu va dati seama de ce bat palma? Ei au reusit sa copieze unul de la celalalt si acum sunt fericiti. Eu si colegii politisti suntem discriminati intotdeauna,mereu suntem supravegheati mai atent. Iar apoi sa ii vezi pe altii cum se bucura chiar asa pe fata e inacceptabil. Ce daca e a 4-a oara cand dau examenul? Cer sa fiu tratat la fel! Voi propune o lege prin care sa se dea amenzi tuturor celor care isi mai manifesta bucuria in fata noastra!" a declarat sergent Garcea


Morala? Data viitoare cand va bucurati ca ati facut bine la un examen,aveti grija sa nu fie vreun militian pe langa voi.

Sanatate,ca noroc au toti prostii!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu