duminică, 29 iunie 2014

Caz socant! Un copil dintr-o satra de tigani a aflat ca este adoptat dupa oprirea ploilor - Paprikka news #2

Caz socant intr-o satra de tigani din Faurei! Familia si-a dat seama ca un copil din cei 13 pe care ii are nu este defapt al lor. Dupa oprirea ploilor presupusii parinti ai plodului si-au dat seama ca defapt copilul lor este cu 2 nuante de negru mai deschis decat ei. Se pare ca ploaia ar fi spalat stratul de jeg care innegrea mai tare pielea puradelului in varsta de 16 ani.

"Da' nici nu stiu ce sa zic,clar nu e fratele nostru. Daca era,trebuia sa fie negru ca biscuitele Oreo,dar asa e un negru cacaniu. L-am tratat mereu ca pe un praleo moro (a se citi: frate al meu). Nu stiu ce o sa faca cu el,sper sa ramana cu noi" a precizat Viorel-Riceard,unul din fratii victimei.

Politia a deschis o ancheta pentru a afla cine sunt parintii naturali,avand deja suspecti reclamati de catre mama adoptiva. Piranda sustine ca o alta satra adversa i-a insertat plodul pentru a-i destabiliza familia.

"E sigur mana clanului Sictirdaici. Mereu ne-au urat si ne-au vrut raul. La noi la tigani venitul il constitue raportul dintre mancarea pe care o avem si copiii pe care ii trimitem la cersit. Unul in plus poate distruge tot. Chiar ma intrebam de ce iesim pe minus cu o conserva in fiecare saptamana! Bine ca ne mai luam bani din fier vechi ca altfel muream de foame pana acum." a mentionat piranda clanului Soarbezeama.

Pana va afla cine sunt parintii sai naturali,puradelul va sta "de vale" cu restul tiganilor renegati din alte satre.
                                                  (sursa foto - Facebook: Game of Thrones Romania)

Sanatate,ca noroc au toti prostii!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu