vineri, 20 iunie 2014

Dupa rezultatele soc de la Campionatul Mondial de Fotbal Patriarhul Daniel sfinteste agentiile de pariuri - Paprikka news #1

Spania si Anglia au plecat acasa inca din faza grupelor,cauzand pierderi masive milioanelor de pariori romani de pretutindeni. Dupa ce a sfintit redactia Trinitas cu preacuviosul trafalet, Patriarhul Daniel a vrut sa isi faca simtita prezenta si in randul amatorilor de pariuri sportive,sfintind mai multe agentii din Bucuresti.

"De cand romanii au inceput sa piarda la pariuri profitul Bisericii a inceput sa o ia in jos. Sper ca odata cu sfintirea lacasurilor de pariere sa fie tot mai multi enoriasi castigatori. Cand Spania si Anglia au plecat acasa atat de devreme am stiut ca este nevoie de o interventie divina pentru a le da pariorilor romani gandul cel bun si biruitor. Recomand varianta de GG3+ pentru majoritatea meciurilor" a precizat preafericitul.

Actiunea nu a fost salutata cu acelasi entuziasm si de jucatorii de pacanele,acestia considerand ca Patriarhul Daniel ar fi trebuit sa acorde atentie si aparatelor de jocuri de noroc.

"Normal ca nu imi convine,cum sa imi convina?! Pai eu stau 6 ore din zi sa plec acasa cu portofelul plin dar cand sa primesc o linie de septari imi pica un pepene fix la mijloc. E asta dreptate? Ar fi putut sa ne ajute si pe noi" a declarat Viorel Lis,jucator cu experienta in pacanele.



Sanatate,ca noroc au toti prostii!

Un comentariu:

  1. "Bine ar fi sa vina cu trafaletul ala sa dea si prin autobuz, poate asa nu mai uita tinerii sa se inchine cand trec pe langa Biserici. Si nici nu mai indraznesc sa se aseze! Il stiu pe Danielut de cand era mic, foarte intreprinzator baiatul...", a mai declarat o bunicuta bucuresteanca, aparent apropiata familiei Patriarhului.

    RăspundețiȘtergere