vineri, 30 mai 2014

Grasimea...salveaza viata cuiva?!

                     Haha,sunt prea gras ca sa ma poti omori,teapa! Acum adu-mi un hamburger!


Da,ati citit bine. Un individ din America,statul Ohio mai precis a fost la parnaie timp de 30 de ani, si a fost condamnat la moarte in ianuarie 2013,dar datorita faptului ca este prea gras acest lucru nu s-a mai intamplat. Cei care trebuiau sa il omoare sustin ca este prea gras pentru a-i gasi vena si a-l putea injecta mortal. Si nu poate slabi pentru ca nu ii permite starea de sanatate.

Sa o luam cu inceputul. Invididul din imagine,Ronald Post pe numele lui a fost condamnat la 30 de ani de inchisoare urmand a fi omorat in 2013. Post a fost condamnat la inchisoare pentru uciderea unui angajat hotelier in 1983. Acum avocatii sai i-au luat apararea precizand ca nimeni nu are voie sa il omoare in starea aceasta intrucat i-ar incalca drepturile (mai exact al 8-lea amendament al Constitutiei din America).

Partea faina? A fost in puscarie pentru 30 de ani!!! Unde au fost avocatii lui in acei 30 de ani si nu au atras atentia asupra drepturile lui din al 8-lea amendament in tot acest timp? Si alta chestie,cum ajunge un om la 217 kilograme din mancare de puscarie? Probabil cei ce lucrau la puscarie il ingrasau deliberat. Asta ar duce la o moarte lenta si dureroasa. Cam josnic,chiar daca omul e un criminal.

.http://www.huffingtonpost.com/2012/09/17/ronald-post-too-obese-to-execute_n_1891472.html

Acesta este articolul de unde am aflat de minunabila poveste. Nu il poti omori cu seringa? De cianura sau azbest nu am auzit plangeri. Pana data viitoare...

Sanatate,ca noroc au toti prostii!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu