vineri, 16 septembrie 2011

Fals si uz de fals.

Va place fotbalul? Mie unul stiu ca da. Nu stiu cat de mult ati fost interesati in ultima vreme despre acest subiect,dar in urma cu o saptamana a fost un meci international contand pentru preliminariile Campionatului European de fotbal din 2012,meci in care se intalneau selectionatele Romaniei si Frantei. Una peste alta,meciul a fost urat,si gazonul sub orice critica. Dar in acest post nu vreau sa vorbesc despre meci sau gazon. Vreau sa vorbesc despre ceea ce s-a intamplat inainte de meci,unde in deschiderea unui eveniment de o asemenea anvergura a cantat nimeni alta decat Inna. Eu recunosc,nu sunt un fan al muzicii dance sau techno,nu mi-a placut si probabil nici nu imi va placea niciodata. Dar Inna a reusit contraperformanta ca in aproximativ 10-15 minute cat a durat mini-concertul ei,sa falseze atat de mult cum credeam ca nu voi auzi in viata mea.

Unii dintre voi ati putea zice,domne,de ce o critici ca nu a cantat rau etc. Raspunsul meu este urmatorul: Inna a reusit in mai putin de 5 minute sa faca praf melodia celor de la Queen,"We are the champions si apoi  a avut o tentativa de a canta live inceputul de la melodia ei Sun is up si restul a fost un playback curat. La a doua melodie,organizatorii au dat volumul de la instrumentala mai tare tocmai pentru a nu se mai face de ras in fata a 55 de mii de spectatori.  Acum,unele persoane pot veni cu argumentul "Da' uite romanii sunt invidiosi pe ea! Romanii o critica si in America e apreciata". Eu nu zic ca nu canta bine (daca se poate numi cantat) zic doar ca nu are voce sa cante live,ea iesind taxata de pe teren,in fluieraturile a 55 de mii de oameni. Fiinta aceea NU POATE CANTA LIVE. Si cand incearca,FALSEAZA. Grav.

Si pe premisa ca ce incepe prost,se termina si mai prost,nationala Romaniei a facut 0-0 cu Franta dupa un meci urat,lipsit de ocazii,si cu un gazon de fotbal macelarit si a pierdut astfel,aproape toate sansele de calificare la Europeanul din 2012.

Sanatate,ca noroc au toti prostii!

5 comentarii:

  1. "we are the champions cuz we are the campions" :))) tare bha, deci asha inteligenta încat compune singura, nuștiu unde era asta în melodia celor de la Queen, dar Inna este inteligenți :)) deci să-i dorim în continuare numai succesuri, făra esece :) să fim înțelegatori, până sh la clasa a V - a se știe mai multă engleză :|

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi place ca ai abordat acest subiect, pe bune. :)) In rest, tu mi-ai zis de faptul ca Inna a cantat in deschidere, mi-ai aratat si videoclipul, si deci, de la tine am aflat (fiindca eu sunt total pe dinafara cu tot ce tine de fotbal, stadioane, si chiar si INNA :)))
    Acum, parerea mea proprie si personala despre acest personaj este neutra. In sensu' ca nici nu ma doare, si nici nu ma lasa in pace.
    Daca as spune ca imi place as minti, dar de urat nu o urasc ca n-am de ce.
    Si vis-a-vis de succesul ei prin strainatate..ai auzit de bogatul ala care o iubeste foarte mult pe Lady Gaga si a platit nu stiu cati bani ca sa apara la inceputul videoclipului "Alejandro" (o mica secventa)?
    Ei bine, acel tip este cel care o apreciaza pe INNA MAI MULT DECAT pe Lady Gaga, asa ca a invitat-o sa cante la ziua lui la hotelul Burj al Arab din Dubai.
    S-a scos pitipoanca cu nu stiu cate mii de euro pentru simpla ei prestatie acolo.
    Avum scuze daca am numit-o pitipoanca, pentru cei care chiar o apreciaza.
    Oricum romanii o apreciaza mai putin decat strainii, asta e clar. Deci presupun ca nu am jignit pe nimeni, in mod direct.
    Moving on, inca imi amintesc interviul acela al lui Inna cand a avut un concert in Bulgaria (parca), si o zis o chestie de genul: "I'm scary and boring" :)) (ea vrand sa zica, de fapt, ca era speriata si plictisita ).
    Eh, nu o bate nimeni daca nu stie engleza. Dar cu siguranta ar trebui sa nu mai fie asa promovata daca nici voce nu are.
    Sau poate erau emotiile de vina (a coplesit-o intensitatea evenimentului).
    Puii mei, nu-mi explic altfel.
    In orice caz, repet, n-am nimic cu dansa, dar nici ca o apreciez, caci, in fond, este o alta papusa Barbie scoasa pe banda rulanta de producatorii romani, care nu vor decat "LOOK" si nu "TALENT".

    RăspundețiȘtergere
  3. @Nimic la puterea a zecea Interesanta povestea cu tipul ala care a invitat'o pe Inna la hotelul acela sa cante. Chiar nu stiam. Oricum,nimeni de pe aici nu cred ca o "uraste",sa ne intelegem. Eu nu o "urasc" practic pe Inna,ca ea nu mi'a facut nimic. Atata doar ca se bucura de un succes pe care nu'l merita. Nu o urasc pentru treaba asta atata doar ca,e oarecum iritant sa vezi pe cineva care nu stie limba engleza nici cat vara'meu de 13 ani ca se bucura de un asemenea succes. Si asta cu emotiile...daca imi zice cineva ca de asta se mai blocheaza sau greseste din cauza "emotiilor" atunci,mai bine se lasa de cantat si face altceva care nu o emotioneaza in halul asta. Mi se pare corect..:) doar punctul meu de vedere.

    RăspundețiȘtergere
  4. parerea mea despre inna este k desi nare voce si nici nu cunoaste gramatica limbi engleze prea bine,in trecut miau placut melodiile ei, eu apreciez muzica ei, ci nu pe ea ca persoana, no urasc desigur... cred k oricine are emotii , dar nici chiar asa de mari, si adv e k concertele live nu sunt punctul ei forte..probabil k in acest caz Look`ul invinge Talentul...

    RăspundețiȘtergere
  5. Inna n'are nicio treaba cu cantatul in general nu numai live. sa se duca la filme porno ca i'ar sta bine.

    RăspundețiȘtergere