luni, 4 august 2014

Alarma falsa intr-un bloc din Bucuresti. Mai multi locatari au reclamat mirosul de plastic ars din vecinatate - Paprikka news #4

Odata cu venirea caldurii au inceput si primele probleme in capitala. Speriati de un posibil incendiu la fabrica de jucarii din apropiere, mai multi locatari ai unui bloc din cartierul Crangasi au sunat la 112, informand pompierii de un eventual pericol.

Odata ajunsi la destinatie, pompierii au calmat spiritele, sursa mirosului de plastic ars, fiind de fapt, Bianca Dragusanu.

"S-a facut o instiintare in jurul orei 2 catre Departamentul de Pompieri din capitala in legatura cu eventualitatea unui incendiu. Evenimentul a fost calmat rapid, sursa mirosului fiind Bianca Dragusanu. Se pare ca siliconul prezent in corpul dansei a avut o reactie negativa in contact prelungit cu razele ultraviolete. Plasticul prezent in corpul ei a inceput sa se descompuna si de acolo a aparut si mirosul de ars." a declarat pompierul sef Antal Balint pentru RP TV.

Vecinii s-au declarat a fi scandalizati de prezenta divei autohtone si de panica iscata de aceasta. Vor sa semneze o petitie pentru a fi siguri ca, aceasta Barbie supra-umflata sa nu se intoarca in cartierul lor.

"Ne-am saturat maica, te rog sa ma crezi. Era sa fac infarct, acum o saptamana am avut aceeasi problema, cand a venit aia, Branziana Turuiana. Numai vrem fete  d-astea despuiete pe aici. Pe vremea mea purtam basmale inca de mici, nu cu tatele pe din afara ca astea de acu." a precizat tanti Ionica.

Diva s-a declarat revoltata facandu-si o poza si urcand-o pe Facebook, cu descrierea "Crangasi...pe aici,n-am sa mai trec vreodata".

Sanatate, ca noroc au toti prostii!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu