vineri, 30 mai 2014

Grasimea...salveaza viata cuiva?!

                     Haha,sunt prea gras ca sa ma poti omori,teapa! Acum adu-mi un hamburger!


Da,ati citit bine. Un individ din America,statul Ohio mai precis a fost la parnaie timp de 30 de ani, si a fost condamnat la moarte in ianuarie 2013,dar datorita faptului ca este prea gras acest lucru nu s-a mai intamplat. Cei care trebuiau sa il omoare sustin ca este prea gras pentru a-i gasi vena si a-l putea injecta mortal. Si nu poate slabi pentru ca nu ii permite starea de sanatate.

Sa o luam cu inceputul. Invididul din imagine,Ronald Post pe numele lui a fost condamnat la 30 de ani de inchisoare urmand a fi omorat in 2013. Post a fost condamnat la inchisoare pentru uciderea unui angajat hotelier in 1983. Acum avocatii sai i-au luat apararea precizand ca nimeni nu are voie sa il omoare in starea aceasta intrucat i-ar incalca drepturile (mai exact al 8-lea amendament al Constitutiei din America).

Partea faina? A fost in puscarie pentru 30 de ani!!! Unde au fost avocatii lui in acei 30 de ani si nu au atras atentia asupra drepturile lui din al 8-lea amendament in tot acest timp? Si alta chestie,cum ajunge un om la 217 kilograme din mancare de puscarie? Probabil cei ce lucrau la puscarie il ingrasau deliberat. Asta ar duce la o moarte lenta si dureroasa. Cam josnic,chiar daca omul e un criminal.

.http://www.huffingtonpost.com/2012/09/17/ronald-post-too-obese-to-execute_n_1891472.html

Acesta este articolul de unde am aflat de minunabila poveste. Nu il poti omori cu seringa? De cianura sau azbest nu am auzit plangeri. Pana data viitoare...

Sanatate,ca noroc au toti prostii!

duminică, 18 mai 2014

Cine p**a mea e Adda?

Salutari si noroace. Am revenit dupa o tona de vreme,vreo 2 ani mai exact (sau 3?) cu mai mult chef de scris ca niciodata. Imi cer scuze pentru cei care mai viziteaza blogul asta ca nu am mai scris,dar am avut foarte mult de lucru cu bacul si in principal cu admiterea la facultate. Nu e mort,nici eu nu sunt,voi incerca sa postez regulat de astazi incepand. Acestea fiind zise,sa trecem la treaba.

Eu mai fac naveta cateodata,intre Bucuresti si un satuc de prin judetul Ilfov,avand bunicii acolo. In timpul drumului cu maxi taxi-ul imi ocup timpul cu diverse activitati,pentru a omori plictiseala si pentru a avea falsa impresie ca fac mai putin pana acolo. De la citit diverse articole,carti,pana la ascultat muzica pe telefon. Nimic interesant pana acum. Ultima data cand am fost cu maxiul am avut neplacerea de a ma plictisi crunt plecand de la Bucuresti cu mana in cur - pe romaneste - si fara baterie la telefon,fiind fortat sa ascult toate mizeriile comerciale de la Radio Zu.

Acum,sa ne intelegem. Eu nu suport dejectiile comerciale din Romania (si de peste tot acum ca a venit vorba) si in mare parte nu cunosc nici "artistii" sau compozitiile lor muzicale. Pe unele le stiu pentru ca nu ai unde sa te ascunzi de ele: mai stiti cum era "Vara nu dorm" a lui Connect-r? Mda.

Revenind la oile noastre,mi-a fost dat sa aud la Radio ZU o melodie care mi se parea cel putin infantila daca nu cretina in adevaratul sens al cuvantului,la care cei ce lucreaza la Radio ZU (habar nu am cum ii cheama,atat de mult ma intereseaza) erau atat de incantati numind piesa acelei fiinte cantacioase "noul hit al momentului". Asa numita rapsoada a momentului se numeste Adda iar dejectia ei muzicala se numeste "Iti arat ca pot". Cum am scris si in titlu,CINE P**A MEA E ADDA? Si cum dracu a ajuns fatuca aia la radio cu versurile alea? Nu stiti despre ce versuri vorbesc? Hai sa le facem o mica analiza si sa va arat doar cateva din cretinitatile scrise in acea abominatie fonetica:

"Eram doar un copil intr-o lune colorata
O fata asa cum iti place tie
Invatam bine la scoala,mancam tot din farfurie"

Versuri asa inteligente rar gasesti,poate doar la Alex Velea. Invatam bine la scoala,mancam tot din farfurie? Daca ai mai mult de 16 ani nu poti lua chestia asta in serios, o infantilitate adresata pizdelor proaste de 10 pana la 15 ani pentru a le putea pricepe si ele. Bine,exagerez. Fatucei asteia,Adda pe numele ei,probabil i-au fost scrise sa le inteleaga si ea. Daca o intreaba cineva la un interviu sa stie si ea despre ce canta.

Si daca iti zice ca nu-i pasa
Ca n-o sa ajungi nicaieri ca esti varza
Ai grija sa nu ii cazi in plasa
Tu esti puternica,desteapta si frumoasa

Asta este fix mentalitatea nebunului. Sa iti spuna 500 de oameni ca esti labil psihic si tu sa nu il crezi si sa o tii pe a ta,ca esti normal. Faptul ca tu ai supt -si nu acadeaua- pentru a ajunge la radio nu inseamna ca esti si talentata. Doar pentru ca iti aud vocea la radio nu inseamna ca esti si buna pe ceea ce faci. "puternica desteapta si frumoasa" Si Adi Minune canta si...hai sa nu incepem alt subiect. Trist este ca incurajeaza si alte copile sa fie cum este si ea.

Ca-i o prostie mi-a zis mama nu-l iubi ca incepe drama
Du-te la liceu si invata ca ai tot viitoru-n fata

Mai trebuie sa comentez? "Melodia" trebuia sa se numeasca "Drama pipitei de cartier" nimic mai mult,fix asta e. Era mai bine sa o asculti pe ma-ta decat sa o sugi intre blocuri.

Luati aici. Sa va mai clatiti urechile daca ati patit la fel ca mine.

De ce trebuie sa ascult asemenea atrocitati? De ce se promoveaza incultura din ce in ce mai mult? De ce ma mai obosesc oare sa pun intrebari la care nu voi avea vreodata un raspuns clar? De ce a castigat femeia-barbat Eurovisionul? Probabil nu vom afla niciodata. Pana data viitoare...

Sanatate,ca noroc au toti prostii!